با معایب زاویه سازی صورت آشنا شوید

27 دی ، 1402
کلینیک زیبایی آفتاب

زاویه فک و صورت، نقش مهمی در زیبایی چهره ایفا می‌کند که هم خانم‌ها و هم مردان می‌توانند برای زیباتر شدن چهره خود از تکنیک‌های کمک بگیرند. این روش‌ها چانه را زیباتر و چهره‌ را جوان‌تر می‌کنند.
این سال‌ها تکنیک‌های زاویه‌سازی صورت، بسیار موردتوجه قرار گرفته‌اند؛ اما کمتر کسی به عوارض و معایب این روش‌ها فکر کرده است. آیا شما چیزی از معایب زاویه سازی صورت می‌دانید؟ در این مقاله شما را با عوارض زاویه سازی صورت و مشکلاتی که ممکن است اتفاق بیفتد، آشنا خواهیم کرد. برای آشنایی با این عوارض، با ما تا انتهای این مقاله در کلینیک آفتاب همراه باشید.

زاویه سازی صورت چیست؟

زاویه‌سازی صورت، روشی موقت یا دائمی است که چانه‌های نامنظم، نامتقارن، نامتعادل و غیرطبیعی را اصلاح می‌کند و با ایجاد خط فک، ظاهری زیبا به صورت می‌دهد و فرمی هماهنگ می‌سازد.

پزشک در این روش، با تکنیک‌هایی خاص، نواحی نیازمند به اصلاح و ترمیم را در ناحیه فک یا چانه تشخیص می‌دهد و به بهترین شکل ممکن تلاش می‌کند تا ظاهری بهتر به صورت ببخشد. این تکنیک با جراحی، لیفت با نخ، تزریق با ژل و فیلر یا تزریق چربی قابل اجرا است. همچنین می‌توان به کمک روش‌های کمتر تهاجمی مانند پلاسما جت، هایفو یا حتی بوتاکس هم زاویه سازی صورت را انجام داد.

معایب زاویه سازی صورت

زاویه سازی صورت

مزایای زاویه سازی صورت

  • ایجاد تعادل در اجزای صورت؛
  • اصلاح فرم چانه و متعادل کردن آن؛
  • مشخص کردن خطوط فک در صورت؛
  • رفع شلی و افتادگی غبغب؛
  • زیباتر شدن نمای کلی چهره.

معایب زاویه سازی صورت

همان‌طور که ابتدای مقاله هم اشاره کردیم، زاویه‌سازی صورت، معایبی دارد که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. عمده معایب زاویه سازی صورت به عوارض بعد از انجام این تکنیک‌ها مربوط است و می‌تواند تا مدت‌ها شما را درگیر کند. در ادامه، با مشکلات زاویه‌سازی صورت به تفکیک هر روش، آشنا خواهید شد:

عوارض زاویه سازی فک با ژل

پزشک در زاویه‌سازی صورت با ژل یا فیلر، از تزریق ژل هیالورونیک اسید به نقاط تحت‌درمان استفاده می‌کند تا به صورتتان شکل خاصی ببخشد. از آنجایی که ژل هیالورونیک اسید هیچ عارضه جانبی خاصی برای پوست و بدن ندارد، می‌توان عوارض تزریق ژل برای زاویه‌سازی را تقریباً هیچ فرض کرد. صرفاً ممکن است کمی درد، قرمزی، تورم و خارش ناحیه تزریق را تجربه کنید. در موارد نادر هم احتمال بروز عفونت، توده، اسکار یا مرگ نسوج وجود دارد. 

قابل ذکر است که این عوارض بسیار نادر هستند؛ اما زاویه‌سازی صورت با ژل، معایبی دارد که باید قبل از تزریق، از آن آگاه باشید. موارد زیر از مهم‌ترین و قابل توجه‌ترین عوارض زاویه سازی صورت با فیلر هستند:

  • عدم ماندگاری طولانی مدت نتایج؛
  • احتمال بروز عفونت؛
  • عدم تقارن، در صورتِ نداشتن مهارت و تجربه کافی پزشک.

معایب زاویه سازی فک با ژل

عکسی از زاویه سازی فک با ژل 

معایب زاویه سازی صورت با چربی

از آنجایی که در روش زاویه‌سازی صورت با چربی، بخشی از چربی بدن از طریق لیپوساکشن برداشته می‌شود، ممکن است هم عوارض لیپوساکشن و هم عوارض تزریق چربی را تجربه کنید. در حالت کلی، از آنجایی که چربی بخشی از بدن خودتان است، تزریق آن به شما نمی‌تواند برای بدنتان خطرناک باشد؛ اما ممکن است عوارضی مانند تورم، درد، کبودی، قرمزی، التهاب یا حتی در موارد شدید، عفونت را تجربه کنید. اگرچه زاویه‌سازی صورت با چربی، از روش تزریق ژل، نتایج ماندگارتری دارد؛ اما همچنان معایبی دارد که باید قبل از تزریق بدانید:

  • احتمال جابه‌جایی چربی زیر پوست و دفرمه شدن صورت؛
  • عدم ماندگاری دائمی نتایج؛
  • احتمال بالای بروز عفونت در محل تزریق.

معایب زاویه سازی با نخ

زاویه‌سازی صورت با نخ، نسبت به تزریق ژل و چربی تهاجمی‌تر است؛ اما عوارض جانبی کمی دارد. این روش با کمک جای‌گذاری نخ زیر نقاط تحت درمان اجرا می‌شود تا پوست به‌صورت طبیعی، کلاژن‌سازی اطراف نخ را آغاز کند. به این ترتیب، زاویه‌سازی اجرا خواهد شد. البته مشکلات زاویه سازی صورت با نخ هم غیرقابل انکار هستند و نمی‌توان آن‌ها را نادید گرفت. 

این روش به نقاهت طولانی‌تری نسبت به دو روش قبلی نیازمند است و می‌توان عوارض آن را در موارد زیر خلاصه کرد:

  • احتمال بالای بروز عفونت؛
  • آنی نبودن نتایج و نیاز شش ماهه برای آشکار شدن آن؛
  • موقتی بودن نتایج؛
  • احتمال باقی ماندن اسکارِ محل جاگذاری نخ؛
  • احتمال عدم تقارن صورت.

معایب زاویه سازی با با ژنیوپلاستی

ژنیوپلاستی یکی دیگر از روش‌های زاویه‌سازی صورت است که به شکل تهاجمی و با جراحی انجام می‌شود. پزشک با این روش، به‌سادگی قادر خواهد بود که فرم فک و چانه را عوض کند. این روش، یکی از قدرتمندترین روش‌های زاویه‌سازی صورت محسوب می‌شود و انجام آن نسبت به روش‌های قبلی، پر دردسرتر خواهد بود. این روش برای ایرادات شدید چانه و فک اجرا می‌شود و برای همه افراد بهترین گزینه نیست.

مزیت مهم ژنیوپلاستی این است که نتایج دائمی و ماندگار دارد و خطر عدم تقارن صورت در آن به صفر می‌رسد. از مهم‌ترین معایب زاویه سازی فک با روش ژنیوپلاستی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوران نقاهت بسیار طولانی؛
  • درد و تورم بعد از جراحی؛
  • نیاز به دریافت بیهوشی و بستری شدن در بیمارستان؛
  • احتمال بی‌حسی و گزگز لب؛
  • احتمال خون‌ریزی؛
  • ریسک آسیب دیدن ریشه دندان در صورت جراحی اشتباه.

معایب زاویه سازی با مالارپلاستی

مالارپلاستی هم مانند ژنیوپلاستی نوعی روش جراحی برای زاویه‌سازی صورت است که در ابعاد محدودتری انجام می‌شود. پزشک در این روش، با ایجاد برش‌های کوچک در قسمت چانه، استخوان‌های اضافی را از بخش تحتانی فک خارج خواهد کرد تا چانه به فرم مناسب خود برسد.

مالارپلاستی عوارض کمتری نسبت به ژنیوپلاستی دارد و نتایج آن هم مانند ژنیوپلاستی ماندگار است. البته نمی‌توان از مضرات زاویه سازی صورت با این روش درمانی هم به سادگی عبور کرد. موارد زیر از عوارض زاویه سازی صورت با مالارپلاستی محسوب می‌شوند:

  • التهاب و کبودی بعد از عمل؛
  • درد، تورم و احتمال بروز عفونت؛
  • احتمال تغییر زاویه و فرم فک در صورت رشد صورت با افزایش سن؛
  • عدم توانایی جویدن غذا تا هفته‌ها بعد از جراحی.

زاویه سازی صورت در کلینیک تخصصی پوست و موی آفتاب

در این مقاله تلاش کردیم تا شما را معایب زاویه سازی صورت با انواع روش‌های مختلف آشنا کنیم. توجه داشته باشید که هر روش زیبایی در کنار تمام مزایای خود، می‌تواند معایب و عوارضی هم داشته باشد و همیشه باید قبل از اجرا، آن‌ها را در نظر بگیرید.
بهترین کار برای به حداقل رساندن ریسک این درمان زیبایی، مشورت با پزشک حاذق و مراجعه به مراکز معتبر پوست و مو است. شما می‌توانید برای مشاوره یا رزرو نوبت، با کارشناسان ما در کلینیک تخصصی پوست و موی آفتاب تماس بگیرید. ما به شما کمک خواهیم کرد تا بهترین روش‌های درمانی را با کمترین عوارض و ریسک، دریافت کنید.

سوالات متداول:

1. آیا زاویه سازی صورت عوارض دارد؟

بله؛ مانند هر روش درمان زیبایی دیگری، زاویه سازی صورت هم عوارض و ریسک‌های خاصی خواهد داشت. عوارض این درمان بسته به روش انتخابی شما متفاوت خواهد بود و می‌تواند از تورم، کبودی، عفونت تا درد و بروز اسکار متفاوت باشد.

2. زاویه سازی صورت چه مدت ماندگاری دارد؟

بسته به روش انتخابی، مدت زمان ماندگاری نتایج این روش درمانی، از دو تا چند سال متغیر است. ضمن اینکه روش‌های جراحی زاویه‌سازی صورت، ماندگاری دائمی دارند.

3. چطور زاویه سازی صورت انجام می‌شود؟

زاویه سازی صورت با روش‌هایی مانند تزریق ژل و فیلر، تزریق چربی، نخ، ژنیوپلاستی و مالارپلاستی انجام می‌شود.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
6LdzUigaAAAAAHVZfs8WpP0pNqDIgZjTbNXz6TkB